Sistema LED per eliminar virus.

Athilda Germicida - Elimina virus i bacteris

Sistema LED per eliminar virus.
S'acompanyarà d'un manual de bon ús perquè comprenguis a la perfecció el seu funcionament.

Protegeix i minimitza els riscos de contaminació en els teus productes i instal•lacions. Programa automàticament des del teu dispositiu mòbil l’horari d’activació o bé controla manualment la teva llum de purificació LED.

Elimina virus i bacteris de superfície i aire

Integra Athilda al teu sistema de connectivitat Luzconnect. Elimina virus de forma efectiva des de la grip A fins al COVID-19.

Notifica als teus clients que el teu establiment és lliure de virus amb l’adhesiu Athilda de LUZCO.

Uneix-te a la xarxa de comerços fotobiològicament segurs que ja han instal·lat Athilda germicida en el seu local.

Amb la llum ultraviolada d’Athilda germicida eliminaràs virus i bacteris del teu establiment.

PROJECTE DE LED GERMICIDA A MIDA

Si vols que t’oferim solucions a mida, realitzarem els estudis necessaris per protegir el teu establiment oferint-te solucions de tot tipus perquè s’adapti la il·luminació anti-COVID a la nova normalitat. És important que per realitzar aquest estudi es tinguin en compte totes les variables que actuen en aquest espai per poder oferir una solució efectiva.

Com és un desenvolupament propi de LUZCO Il·luminació podem treballar sobre obra nova o adaptar els nostres productes antivirus en un local en funcionament. Envia’ns un correu i et resoldrem els teus dubtes.

Vols que eliminem tots els bacteris del teu establiment? T’agradaria informar els teus clients que el teu local està totalment higienitzat? El nostre dia a dia és crear projectes des de la idea fins a la clau en mà, sense que hagis de preocupar-te per res. T’assessorem per saber quin tipus il·luminació necessites, a més, t’acompanyarem en tot el procés amb la cobertura Prèmium de LUZCO, amb atenció al client i servei postvenda excel·lents. Emplena el formulari següent i ens posarem en contacte amb tu en menys de 48 hores.

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]
Contactar con Luzco
1
¿Quieres contactar con Luzco?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?