LED que elimina bacteris

Athilda Bactericida - Certificat

El pots incorporar al teu negoci en vitrines, càmeres i instal·lacions i quedaran netes i desinfectades.

Protegeix i minimitza els riscos de contaminació en els teus productes i instal·lacions. Programa automàticament des del teu dispositiu mòbil l'horari d'activació o bé controla manualment la teva llum de purificació LED.

Amb Athilda Bactericida, elimina a través d’il•luminació LED bacteris perjudicials, com: estafilococ auri, MRSA, C. perfringens, S. pyogenes, Acinetobacter baumannii, Pseudomonas Aeruginosa, Proteus vulgaris, Klebsiella pneumoniae, enteroccus faecalis, listèria o E. coli.

Protegeix i minimitza els riscos de contaminació en els teus productes i instal·lacions. La il·luminació Athilda Bactericida no afecta les característiques dels aliments, sinó que els preserva de forma efectiva, eliminant bacteris perjudicials per la salut.

L’eliminació de bacteris serà més efectiva depenent de diversos factors, com: la distància entre el LED, el temps i la superfície que ha de ser higienitzada, la quantitat de LED il·luminant aquella zona o el bacteri que es desitja eliminar.

Athilda Bactericida és un sistema propi de LUZCO, que ha sigut desenvolupada després de mesos d’investigació anteriorment a la crisi del COVID-19 i, per tant, certificada fotobiològicament.

Vols que eliminem tots els bacteris del teu establiment? T’agradaria informar els teus clients que el teu local està totalment higienitzat? El nostre dia a dia és crear projectes des de la idea fins a la clau en mà, sense que hagis de preocupar-te per res. T’assessorem per saber quin tipus il·luminació necessites, a més, t’acompanyarem en tot el procés amb la cobertura Prèmium de LUZCO, amb atenció al client i servei postvenda excel·lents. Emplena el formulari següent i ens posarem en contacte amb tu en menys de 48 hores.

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]
Contactar con Luzco
1
¿Quieres contactar con Luzco?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?