Solucions

Il·lumina el teu espai.

Projectors LED

L’ús d’una il·luminació en projecció aporta molta versatilitat a espais on desitgem il·luminar amb una il·luminació d’accent. Amb les projectes LUZ CO, amb diferents tonalitats, gammes de potència i les seves múltiples possibilitats de format, aconseguirà que el seu producte sigui el protagonista.

LED lineal

EL LED actual se caracteriztza perquè la puntualització de la il·luminació és molt més marcada que amb les tecnologies anteriors. Per a això, LUZ CO ha desenvolupat els seus famosos sistemes de LED Lineal, que aporten una sensació de llum més homogènia als espais i, sobre tot, els doten de qualitat de llum i qualitat de llum.

LED circular

LUZ CO ha desenvolupat a través dels seus sistemes de LED lineal una evolució dels mateixos, el LED circular. Igual que amb els sistemes lineals, aquesta tecnologia aporta als espais una sensació de llum més homogènia i, sobretot, els doten de qualitat i quantitat de llum. L’única diferència respecte als sistemes lineals és que aquest sistema està preparat per adaptar-se a un format de tipus circular.

Fabricació a mida

LUZ CO és una de les empreses que fabriquen il·luminació a mida Un dels motius que fan que LUZ CO continuï sent un referen en quest sector és la fabricació a mida. A LUZ CO el 90% dels seus treballs són a mida, pel que fa a tonalitat, personalització, potències, efecte…. com a disseny
Imagina que tens una idea per al teu pròxim projecte, vine a conèixer.nos i veurem en què et podem ajudar per fabricar la lluminària que necessites.

Connectivitat

LUZ CO ha desenvolupat sistemes innovadors de connexió totalment originals per controlar la il·luminació d’un espai o enfocat a un producte fàcilment. El sistema Luzconnect s’adapta a qualsevol tipus de repte i gràcies a la seva versatilitat pot controlar lluminàries de forma individual, per fases o grans grups de llum.

Contactar con Luzco
1
¿Quieres contactar con Luzco?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?