Història

Més de 35 anys il·luminant-te

Creació de l’empresa

Més de 35 anys d’experiència

Des de la seva creació l’any 1984, Luzco ha estat pionera en la introducció de noves tecnologies, la introducció de tubs fluorescents, làmpades de descàrrega, halògens, fins a la tecnologia LED.

 

L’ any 2008 Luzco realitzà la seva aposta més arriscada en tecnologia LED desenvolupant els seus propis sistemes d’il·luminació. Per primera vegada podíem crear, mitjançant l’ús de la tecnologia, tonalitats, pròpies úniques, desenvolupades en exclusiva per a cada sector. Per primera vegada podíem crear, mitjançant l’ús de la tecnologia, tonalitats, pròpies úniques, desenvolupades en exclusiva per a cada sector.

Laboratorio

DÈCADES D’INNOVACIÓ I DESENVOLUPAMENT

Amb el nostre equip d’enginyeria hem fabricat una gamma pròpia de lluminàries amb la finalitat de poder adaptar la il·luminació del teu negoci a l’avantguarda i d’ajudar-te a diferenciar-te mitjançant la millor qualitat de llum.

A l’actualitat només sobreviuen aquells negocies que ofereixen un valor afegit i diferenciat tant als seus productes com als seus establiments.


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/vhost/luzco.es/home/html/wp-content/plugins/bridge-core/modules/shortcodes/shortcode-elements/horizontal-timeline/horizontal-timeline.php on line 119
 1. Logo Luzco
  CREACIÓ

  Des de la seva creació l’any 1984, Luzco ha estat pionera en la introducció de noves tecnologies, la introducció de tubs fluorescents, làmpades de descàrrega, halògens, fins a la tecnologia LED.
  Som líders en innovació i tenim la fortalesa d’ésser una empresa sòlida amb la confiança de més de 35 anys al mercat.

 2. O Luzco
  Creixement

  Després d’anys sent líders en il·luminació comercial i distribuint producte per tota Espanya, arribà el moment de la transformació de LUZCO, una evolució cap a la innovació que va fer que creixés encara amb més força.

 3. Expansió

  Ens estenem per total Espanya i fins i tot arribem a punts de la geografia europea, com Regne Unit, França, Portugal, Grècia, Polònia, entre altres.

 4. Innovació

  Consagrats com una de les empreses més importants en il·luminació, diferenciant-nos per proposar idees innovadores i adaptades a cada projecte.

 5. animacion iluminacion
  Actualitat

  Cada vegada més especialitzats en el sector de la il·luminació, creem cada dia idees noves que s’adapten a les necessitats de cada ambient i de cada producte, com la connectivitat en il·luminació, tonalitats, cromàtiques especialitzades o productes a mida.

Contactar con Luzco
1
¿Quieres contactar con Luzco?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?