Fàbrica

Fabricació de lluminàries úniques

Fabricació

Les nostres tècnica, qualitat y experiència ens permeten disposar d’una àmplia gamma de productes de disseny, que incorporen un destacat valor diferencial: la qualitat de llum. A més. el nostresistema estructural propi, COSMOS ens permet trobar solucions per a cada projecte.

I+D+i+A

Només dedicant-hi recursos suficients podem augmentar la capacitat d’innovació i, en aquest camp, el màrqueting, les noves idees, conceptes, disseny, prototips, la industrialització, i els processos de negoci interactuen.

A Luzco, treballem en això, i els resultats són garantia de qualitat i disseny en tots els nostres productes.

Durant els últims anys, LUZCO ha estat fent un esforç constant en inversió i innovació, amb un creixent i sostenible nombre de recursos d’I + D + i + A i un objectiu clar: impulsar la competitivitat mitjançant la innovació tecnològica amb un escrupolós respecte pel medi ambient, fomentant la investigació, el desenvolupament, la innovació i l’aplicació, amés de la ja aconseguida connectivitat en tots els elements.

Agregat a un equip humà capacitat i amb mitjans tècnics especialitzats, donen un resultat excel·lent per a Luzco, els seus clients i l’entorn social d l’empresa

Lente luzco iluminación
luz tunable

PROCESSOS PRODUCTIUS.

Luzco, a les seves instal·lacions centrals, uneix tots els processos productius per poder aconseguir una flexibilitat i un immillorable termini de lliurament.

Amb una trajectòria de més de 30.000 projectes d’il·luminació.

Contactar con Luzco
1
¿Quieres contactar con Luzco?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?