Equip

Assessorament Professional
SCENIC

L’EMPRESA

Som un equipo jove, dinàmic i multidisciplinari que, dia rere dia, ens esforcem per ser una de les empreses d’il·luminació de referència en oferir al mercat alta tecnologia en il·luminació amb un assessorament personalitzat als nostres clients en els seus projectes.

DISSENYEM, FABRIQUEM I INSTAL·LEM.

Després de 35 anys da’ experiència, Luzco se situa com a empresa líder del sector d’il·luminació comercial a nivell nacional, gràcies a la proximitat que té amb arquitectes, enginyers, distribuïdors, instal·ladors i clients finals, escoltant i recollint cadascun dels seus suggeriments i incorporant-los a la seva cadena de disseny per crear lluminàries que s’adapten de manera perfecta a cadascuna de les teves necessitats.

 

A més, disposem d’instal·lacions aplicades al millor sistema de connectivitat i control.

pared iluminación
logo luzco

Presentació dels diferents departaments

Departament Comercial i Màrqueting

LUZ CO disposa d’un equip de professionals àmpliament qualificats, amb una dilatada experiència en el sector. Compta amb cobertura comercial en tot el territori nacional gràcies a la seva extensa xarxa comercial per donar suport a tots els clients de les diferents àrees comercials. Compta amb cobertura comercial en tot el territori nacional gràcies a la seva extensa xarxa comercial per donar suport a tots els clients de les diferents àrees comercials.

T’assessorem, buscant solucions a mida de les teves possibilitats i pressupost, seguint les conclusions i possibilitats, de l’estudi previ.

Departament Projectes

A LUZ CO dissenyem un projecte tècnic únic i totalment personalitzat, fet a la mida de les teves necessitats i demandes. El nostre departament tècnic està format per un equip d’enginyers, dissenyadors, operadors 3D foto-realista, el consum energètic, la informació tècnica, l’estudi luminotècnic,etc…

Departamento d'Enginyeria i Disseny

La nostra missió a LUZ CO és oferir solucions i lluminàries per crear ambients més confortables i amb ple respecte pel medi ambient. Com referent en la fabricació, particularitzem cada lluminària per cada projecte o licitació, adaptant-nos així totalment a la necessitats lumíniques. Com referent en la fabricació, particularitzem cada lluminària per cada projecte o licitació, adaptant-nos així totalment a la necessitats lumíniques.

Departament de producció i qualitat

Part fonamental de l’estratègia empresarial de LUZ CO consisteix en la determinació de les seves prioritats competitives, les quals han d’alinear-se amb la seva visió de futur i que representen les seves cartes de sostenibilitat al mercat. La qualitat no és opcional i a LUZ CO és la prioritat per a l’organització competitiva.

 

Apostar per la qualitat és una filosofia que pretenem mitjançant la satisfacció equilibrada de les necessitats i expectatives. S’ha aconseguir que la qualitat camini en la mateixa direcció que l’organització i en consonància amb els seus objectius (rendibilitat, creixement i seguretat). S’ha aconseguir que la qualitat camini en la mateixa direcció que l’organització i en consonància amb els seus objectius (rendibilitat, creixement i seguretat).

Departamento d'Instal·lació
A LUZ CO disposem d’un equip propi d’instal·ladors, qualificats per a la realització i implementació de qualsevol projecte, a més realitzem tot el procés des de l’inici fins a clau en mà.
Contactar con Luzco
1
¿Quieres contactar con Luzco?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?