Sobre Nosaltres

Llum com mai, la professionalitat com sempre

UN GRAN EQUIP

El nostre equip d’enginyeria any rere any va anar aconseguint crear uns sistemes més eficients en consums i amb una reproducció de colors cada vegada més gran.

Quant a la reproducció cromàtica, hem continuat augmentant amb els anys. Tot això fruit del nostre afany per millorar els nostres sistemes, creant llum tècnica específica per a cada tipus de comerç Tot això fruit del nostre afany per millorar els nostres sistemes, creant llum tècnica específica per a cada tipus de comerç.

CREEM EXPERIÈNCIA

Des de la seva creació l’any 1984, Luzco ha estat pionera en la introducció de noves tecnologies lumíniques i lluminàries, des de la introducció de tubs fluorescents, làmpades de descàrrega, halògens fins a la tecnologia LED.

 

L’any 2008 Luzco realitza la seva aposta més arriscada desenvolupant els seus propis sistemes d’il·luminació. Per primera vegada podíem crear, mitjançant l’ús de la tecnologia, tonalitats pròpies úniques, especialitzades i en exclusiva per a cada sector.

CERTIFICATS

A Luzco considerem els Sistemes de Gestió i Organització Interna com un element fonamental en un entorn cada vegada més competitiu on els clients incrementen contínuament les seves demandes per als productes que requereixen.

 

Pretenem assegurar la qualitat uniforme dels productes elaborats, que compliran amb estendards i reglamentació establerts per a brindar un ús segur i apropiat, així com minimitzar l’impacte ambientar causat per la nostra activitat, garantint als clients la satisfacció plena als seis requeriments i/o especificacions.

 

Amb la finalitat de garantir la qualitat dels nostres serveis i la correcta gestió ambienta de-l’empresa, s’ha implantat un sistema integrat de gestió de la qualitat i medi ambient conforme a les normes UNE-EN-ISO 9001 y 14001, IQNET que documenta les seves activitats de manera que tot el personal conegui les seves funcions y responsabilitats i pugui tenir fàcil accés per consultar qualsevol dubte en el procés de treball

 

La Política de Qualitat i Medi Ambient de LUZCO es basa en satisfer i fins i tot superar les expectatives dels seus clients

alguns dels nostres clients

  Vols més informació sobre les nostres solucions a mida?
  Posa't en contacte amb nosaltres i ampliarem tota la informació.  Please prove you are human by selecting the Key.

  Contactar con Luzco
  1
  ¿Quieres contactar con Luzco?
  Hola, ¿en qué podemos ayudarte?