Serveis

Mostra'ns el teu projecte i t'ajudarem a definir-lo

Assessorament

Estudiem i avaluem la teva situació actual, el teu producte, el teu local, les teves necessitats, objectius cas per cas

SCENIC

Disseny

Més de 35 anys fabricant, desenvolupant els productes i elements que dissenyem i instal·lem en els projectes.

Els nostres productes, tecnologia i desenvolupaments són 100% de producció pròpia i això ens possibilita poder personalitzar fins a l’últim detall, adaptant cada producte a la imatge corporativa del client. Junt amb el nostre exclusiu Sistema Estructural Professional: COSMOS, trobem solucions específiques per a diversos espais i arquitectures.

Projectes

Dissenyem projectes tècnics únics i personalitzats a mida.

El nostre departament tècnic està format per un equip d’enginyers, dissenyadors, operadors 3D i delineants que realitzaran un projecte integral personlitzat, que respondrà a qualsevol qüestió tècnica que li sigui plantejada, com una simulació 3D foto-realista, el consum energètic, la informació tècnica, l’estudi luminotècnic, etc.

Proyectos iluminación
FACHADA LUZCO

Postvenda

Com nosaltres mateixos som fabricants i instal·ladors tenim la capacitat  de cobrir les necessitats del client d’una forma ràpida i personalitzada. El servei postvenda y manteniment exprés de Luzco fa que siguem una de les empreses més rellevants del sector.

 

El temps de resposta del servei de manteniment és el principal motiu de satisfacció i fidelització dels nostres clients.

Contactar con Luzco
1
¿Quieres contactar con Luzco?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?