Retail

Projectes d'il·luminació professional per a comerços.
zapatería luzco

Moda
Joieries

iluminación pastelería

Restauració

iluminación peluquería

Perruqueries

Farmacia Iluminada LUZCO

Farmàcies

oficina estudio

Oficines

Màrqueting Sensorial

El comerç tradicional està patint una època de moltíssims canvis, no només pel que fa a hàbits de compra, sinó en quant al que les demandsde client. Vivim moments on cada dia és més difícil posicionar el nostre comerç enfront dels avantatges de la venda online, pel que els nostres comerços han d’aportar una sèrie d’estímuls a el client que no són capaços d’arribar a altres canals de venda.

 

Fent una anàlisi sobre màrqueting sensorial, cal destacar que el sentit més estimulable és sens dubte el de la vista, ja que el 90% de la informació que percep el nostre cervell és visual.

LUZCO
LUZCO

" Mengem pels ulls "

L’expressió “mengem pels ulls” és molt famosa i certa. El màrqueting intenta jugar amb els nostres sentits i el sentit estrella és la vista.

Per al 85% dels clients el color del producte actua com a detonant en la decisió de compra. El color és l’atribut principal de el reconeixement d’una marca per al 80% dels consumidors.

És per això que Luzco ha de ser el seu aliat en la il·luminació del seu comerç, i els nostres productes està trencant tots els esquemes en el mercat tradicional.

La nostra marca ha tingut una gran acollida en el sector retail, amb entrevistes en mitjans, fires com Casa Decor, formació en universitats de Decoració i Interiorisme, conferències a nivell nacional …

Xarxa comercial

Dins del nostre catàleg podrem trobar lluminàries fetes a mida, models en projecció, sistema lineals led, lluminàries suspeses i moltíssimes alternatives més, per tal de poder donar totes les solucions que requereixin el seu comerç.

Coneixem molt bé les necessitats que té cada sector, tant el tèxtil, complements, farmàcies, joieries … cadascun d’ells amb unes necessitats completament diferents a la resta.

La nostra xarxa comercial està a disposició de el client per poder oferir-li les millors idees i solucions perquè el seu comerç brilli amb llum pròpia, ja que il·luminar una botiga pot semblar senzill, però requereix d’un expert en luminotècnia. Es requereixen coneixements relatius tant a l’aplicació, ubicació de les lluminàries, potències, tonalitats, efectes … doncs tots això pot ser decisiu a l’hora d’obtenir el màxim rendiment a la nostra inversió en il·luminació.

LUZCO
LUZCO

Valor afegit

Coses tan importants com les textures, acabats, petits detalls, etc., seran protagonistes per als nostres clients. Com sempre, la base de la nostra empresa és la d’aportar valor afegit als productes il·luminats, i d’aquesta manera generar aquests estímuls visuals, que gràcies a la nostra qualitat de llum, tonalitats úniques, i reproducció de colors, serà molt més impactant.

Si vols conèixer-nos personalment les novetats que tenim, pots visitar-nos a Boadilla de la Muntanya, on tenim el nostre showroom.

Simplement contacta amb nosaltres, i estarem encantats de rebre’t a les nostres instal·lacions.

casadecor

 

Moda i Joieries

 

Creem espais únics per donar protagonisme a el producte, atorgant l’ambient lumínic necessari les qualitats necessàries per a ressaltar les qualitats de cada producte.

 

 

Treballem els índexs reproducció cromàtica especial LUZ CO per adequar cada il·luminació afavorint així la percepció de la marca, la tonalitat de colors i el prestigi empresarial.

 

Restauració

 

En LUZ CO il·luminem cada espai i cada ambient donant profunditat i dinamisme a tots els racons. La llum dóna vida i, per descomptat, la il·luminació de LUZ CO atorga harmonia, benestar i una esfera de tranquil·litat i comoditat.

 

 

Amb les nostres solucions a mida oferim una solució comercial a el sector de restauració, no només afavorint l’impacte econòmic de caràcter immediat sinó donant suport a el desenvolupament actual amb modulacions estètiques professionals.

 

 

¿Tens un restaurant, cafeteria o espai d’oci i t’agradaria que analitzem el teu espai per treure tot el profit possible amb la tecnologia Luzco? Accedeix a l’formulari i ens posarem en contacte amb tu.

 

 

Perruqueria

 

Per perruqueries, salons d’estètica i barberies realitzem projectes basats en el calibratge de la quantitat de llum evitant enlluernaments i, per tant, atorgant benestar lumínic en totes les estances de la espai.

 

 

La il·luminació de LUZ CO a més d’un valor diferencial, en aquest cas és una eina de treball indispensable que ajuda a l’comercial a realitzar la seva tasca d’una forma molt més eficient i precisa. Tot això provoca un resultat molt més satisfactori en el treball del dia a dia i una millor experiència per al client.

Oficines i comerços

 

Creem espais il·luminats específics per a un correcte funcionament en el dia a dia. A més, amb la il·luminació de LUZ CO apareixen noves atmosferes dins l’espai de treball, fent que estances que anteriorment passaven desapercebudes, després de la instal·lació lumínica de LUZ CO, siguin blanc per a la mirada de nous i coneguts.

 

 

Si no saps com començar o quan és el moment adequat per millorar la il·luminació comercial del teu espai de treball en LUZ CO t’assessorem i ajudar la solució que més s’adapta a tu. Contacta amb nosaltres i omple el formulari, t’atendrem amb respostes clares i professionals per als teus dubtes i qüestions.

 

Farmàcies

 

Les farmàcies són espais que requereixen una innovació lumínica especial, són espais necessitats d’una il·luminació correcta que d’acord amb un mobiliari d’exposició adequadament il·luminat atorgui aquesta pulcritud necessària per a aquest tipus de negocis.

 

El protagonisme l’hi oferim a l’producte tant a farmàcies com parafarmàcies on vitrines, expositors i quadres de venda han d’atraure l’atenció de l’usuari final.

Contactar con Luzco
1
¿Quieres contactar con Luzco?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?