Alimentació

Il·luminació professional d'aliments.
Carniceriaweb

carnisseries Xarcuteries

pescaderiaweb

Peixateries Marisqueries

pollería

Polleries

Frutería Ruiz Alonso

Fruteries

pastelera-salvador_mlaga_7016_32190563722_o

Fleques Pastisseries

LUZCO

Fabricants d'il·luminació

Luzco és una empresa amb fabricació pròpia i una línia especialitzada en il·luminació en alimentació. Des de la seva creació l’any 1984 ha estat pionera en la introducció de noves tecnologies lumíniques al llarg dels últims 35 anys, des de la introducció d’un tub fluorescent únic, llums de descàrrega, halògens … ect fins a la tecnologia LED, la qual Luzco porta desenvolupant 9 anys.

Innovació i desenvolupament

Tot aquesta llarg procés de més de tres dècades d’innovació i desenvolupament s’hagin convertit a Luzco en el referent de la il·luminació per a l’alimentació el panorama nacional, on ja hi ha milers de botigues amb il·luminació Luzco.

LUZCO
LUZCO

La millor il·luminació

Abans teníem les millores llums de mercat, ara en canvi oferim la millor il·luminació que necessita el teu producte.

Més que cap altre sector, l’alimentació és segurament el més sensible a la il·luminació, ja que una tonalitat adequada pot provocar l’impuls de compra per part de client.

És aquí on entra Luzco, buscant sempre un assessorament personalitzat, a través de la confiança i saber fer del nostre equip comercial, hem aconseguit posicionar-nos com l’empresa referent en els mercats, botigues de carrer i grans superfícies.

Delegacions

Luzco posa a la seva disposició les seves delegacions, amb equips comercials en formació constant, per tal d’assessorar a través d’una il·luminació amb tonalitats pròpies que ajudin a la venda.

Amb la nostra gamma de productes aconseguim donar al nostre productes el color i brillantor que necessiten, de manera que Realcem el mateix i ho fem molta més atractiu, fomentant una sèrie d’estímuls visuals que afavoreixin a la venda. Si es això li sumem el fet que es tracta d’una tecnologia que no emet calor en la direcció de la llum, ni genera raigs ultraviolats o infrarojos, parlem de que la il·luminació led ha suposat el major avanç lumínic des de la creació de la bombeta .

LUZCO

Carnisseries i Xarcuteries

Peixateries i Marisqueries

Fruteries

Fleca i Pastisseria

Contactar con Luzco
1
¿Quieres contactar con Luzco?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?