Lente luzco iluminación

Coneix-nos

especialistes en Il·luminació

La llum s’estén a tots els espais, des de parades de mercat o petits locals senzills i propers fins a grans negocis comercials

A Luzco coneixem la importància que té el sistema lumínic personalitzat per al teu local. Per això, si necessites un assessorament complet sobre quina il·luminació instal·lar al teu local comercial, posa’t en contacte amb nosaltres i estudiarem la teva solució en detall.

La nostra labor és donar lluminositat al teu projecte.

Mostra’ns el teu projecte
I t’ajudarem a definir-lo

 

Vols saber com pot ajudar-te Luzco en la il·luminació del teu negoci?


Escriu-nos i t’assessorarem en menys de 48 hores perquè coneguis com il·luminar correctament el teu espai comercial.

Serveis

El nostre mètode

A Luzco som experts en il·luminació per a alimentació, instal·lació de llum comercial o el desenvolupament dels millors productes d’il·luminació per al sector retail. Amb cada projecte d’il·luminació el nostre sistema gràcies al qual trobem la solució exacta per al teu negoci. Aquests són els passos:

  • Estudiem el teu cas i t’assessorem professionalment per desenvolupar un projecte personalitzat que pugui cobrir al màxim les teves necessitats.
  • Realitzem demostracions in situ i disseny de Mock-up que ajuden a que puguis comprendre la capacitat de la nostra solució.
  • Dissenyem i fabriquem les teves lluminàries a la nostra fàbrica de Boadilla del Monte (Madrid)
  • Servei tècnic, instal·lació ràpida i flexible en conjunt amb un manteniment exprés.

luzco

Solucions

Els nostres productes

Proposem solucions d’il·luminació completes, tenim la capacitat de personalitzar la il·luminació a favor de la millor solució comercial (color, tonalitat, decoració i connectivitat)

Tecnologia combinada amb el sistema Cosmos, un exclusiu sistema estructural d’il·luminació al qual adaptem les nostres lluminàries, que ens permet crear les formes necessàries per cobrir totes les necessitats del client.

Projectes retail

Dissenydem projectes tècnics únics i totalment personlitzats, fets a la mida de les teves necessitats i exigències. Coneix els nostres projectes retail.

PROJECTES ALIMENTACIÓ

Més de 35 anys desenvolupant la tecnologia més avançada en il·luminació ens ha convertit en el referent del sector d’il·luminació en projectes retail, comerços i grans superfícies

Algunos de nuestros clientes:

Contactar con Luzco
1
¿Quieres contactar con Luzco?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?